Märkesskor på nätet - Skor, Kläder & Accessoarer
 

Märkesskor på nätet - Skor, Kläder & Accessoarer

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Frakt & Returer
1 Vi erbjuder våra kunder en snabb och kommersiell lycklig transportbehandling. International Air EMS International Express Company, DHL, TNT. Leveranstid beror på destination.
Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar, det är bäst att lämna telefonnumret för kontakten. Bakom Vänligen ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter inköp för aktuell information.
2 varor skickas normalt inom 3 dagar efter betalning har verifierats (lör och sol och de flesta helgdagar undantagna).
3 När vi fått paketet skickar vi spårningsnumret när det är tillgängligt. Transittidspaketet tar normalt 7 till 14 dagar beroende på destinationen, fester och faktorer som inte överensstämmer med posttjänsten. Om det är lite förseningar, var snällare.
order
Efter att ha beställt, kontrollera ditt e-postmeddelande för att få bekräftelsen. Orderbekräftelsemail skickas till dig. Det tar 7-9 arbetsdagar att komma fram till din dörr. Dessutom kommer vi att ha två dagar för bearbetning och leverans. Inom 24-48 timmar skickar vi dig ett spårningsnummer när du får din order.
avbeställningsorder
Avbeställning måste beställas innan beställningen skickas. Eftersom vi behandlar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter beställning av alla beställningar, kan vi inte alltid avbryta efter beställning. Jag hoppas du förstår denna viktiga punkt. När beställningen har skickats kommer den att behandlas som en avbeställningsbegäran i enlighet med returpolitiken. Om du avbeställer beställningen före leverans betalar vi en behållare. Belopp på 15% hoppas du kan förstå denna viktiga punkt.
Återbetalningspolitik
1 Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för föremål som har problem som orsakats av oss.
2 Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och reservdelar som levereras, kommer kostnaden för tillbehör och delar att dras av från produktens totala pris och kan endast garantera en partiell återbetalning.
3 Om storleken, färgen eller återbetalningen av någon anledning beror på skillnaden kommer fraktkostnaden att dras av från det totala priset på produkten.
Returpolitik
Returer eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden har köpt produkten via webbplatsen och är inom 30 dagar från mottagningsdagen. Vänligen kontakta oss om du behöver återvända eller byta tillbaka. Alla paket måste skickas som leveransadress Bekräfta American Mail, UPS eller Federal Express. Via en spårbar metod Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. När du har fått din retur, var god ta upp till 5 arbetsdagar för din retur eller utbyte för att slutföra.
Back
Copyright © 2019 www.stallandersson.se. All Rights Reserved.

skor outlet, märkesskor rea, billiga sneakers, kläder online

Skor, Kläder & Accessoarer